Op 29 en 30 augustus organiseren de verenigde autohandelaars uit de regio Herentals de 3e Kempische Autoshow in Golfclub Witbos, Noorderwijk. Vorig jaar kwamen méér dan 7.000 autofans hun keuze maken.  Suzuki Van Houdt Mobility pakt o.a. uit met de nieuwe Vitara. 

Eric Oeyen sales manager : 'Op de Autoshow zetten we de nieuwe Vitara in de kijker.
De Vitara blijft een échte allrounder.  Hij ziet er best stoer uit.  In de kleur Horizon Orange bv. met wit dak is de Vitara lekker trendy. 

De nieuwe Vitara is ten opzichte van zijn voorganger 1,5 decimeter gegroeid en is nu 4,175 meter lang. Hij oogt overigens heel ruim.  Je kunt lekker sportief rijden. Bij de afstelling van het onderstel is een mooi balans tussen opvallend comfort en sportieve rijeigenschappen gevonden.

Tijdens de Autoshow geeft Suzuki Van Houdt Mobility topcondities op het hele gamma : ook op de toppers de Swift, de meest populaire en betaalbare voor de jeugd, de Celerio, de kleinere stadsauto met héél veel ruimte,  en de krachtige Jimny.  Ook op onze stockwagens krijg je speciale prijzen.'

Isuzu : sterk in stabiliteit en zuinig

Eric Oeyen sales manager : 'Ook de oudste Japanse constructeur Isuzu kan je op de Autoshow ontdekken.   De Isuzu valt op door z'n dynamische prestaties.  Als bedrijfsvoertuig bekend door z'n superieure stabiliteit zoals de D-Max met een trekvermogen van maar liefst 3.500kg.  Full power!'